Четвер, 02.05.2024, 02:31
Вітаю Вас Гість | RSS

КУ "Попаснянський ліцей №20"

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 73
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Липень » 7 » «Більше мов – більше книг!»
09:19
«Більше мов – більше книг!»

Макаренко В. Г.,

вчитель зарубіжної літератури Попаснянської гімназії № 20,

дипломант конкурсу "Учитель року - 2014"

         Під таким гаслом  14 червня 2016 року відбулось урочисте відкриття Науково-методичного центру якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури в Полтаві. Це новий проект факультету філології та журналістики, який ініціювали кафедра англійської та німецької філології  й кафедра світової літератури Полтавського національного педагогічного університету                      імені В. Г. Короленка.  Центр було створено на виконання Указу Президента України від 16листопада 2015 року «Про оголошення 2016 року Роком англійської мовив Україні» та Наказу Міністерства освіти і науки України від 12 серпня 2015 року «Про проведення педагогічного експерименту щодо методичної підготовки майбутніх учителів англійської мови», згідно з яким Полтавський педуніверситет увійшов до переліку вищих навчальних закладів, на базі яких запроваджено педагогічний експеримент щодо методичної підготовки майбутніх учителів англійської мови.

         Головна мета Центру – підвищення якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури  серед учнів, студентів, учителів Полтави, Полтавської області та всієї України. Центр стане науково - методичною базою для накопичення й апробації передових технологій у галузі викладання англійської мови та зарубіжної літератури. Його було створено для того, щоб краще знати англійську мову та спілкуватися нею, установлювати творчі контакти з учителями та молоддю інших країн, щоб читати й обговорювати твори зарубіжної літератури,  створювати якісні підручники та посібники для вчителів.

        Участь у створенні Центру взяли  всі небайдужі та творчі люди: керівництво та викладачі університету,  студенти, будівельники, міська рада тощо…

              Особливими  гостями  на урочистому святі були Ліза Вейсс та Беррі Гропп, представники  Посольства США в Украні, котрі доклали багато зусиль для організації Центру. Зі словами привітання до всіх присутніх звернулись професор Університету UCC (Копенгаген) Карстен Хаммер, професор Університету Дзьоті (Японія) Сін’їті Мурата, головний спеціаліст Департаменту загальної, середньої та дощкільної освіти К. В. Таранік-Ткачук. Серед запрошених на свято були також методисти та учителі зі всієї України, зокрема дипломанти та переможці конкурсу «Учитель року».

            Бажаємо Науково-методичному центру якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури творчих звершень, цікавих відкриттів та талановитих гостей  зі всього світу! Сподіваємось на плідну співпрацю з Центром та дружню підтримку  учителів Попаснянщини. Маємо надію, що до таких ціка вих та наукових експериментів  долучиться й наша область. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 532 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 вик • 10:54, 07.07.2016
Полтавщина- земля , що не тільки пордарувала світові відомих талановитих діячів, а й потужний науковий центр, що й сьогодні збирає навколо себе ініціативних, творчих та небайдужих людей. Щаслива з того, що маю можливість бувати на заходах, організованих Полтавським національним педагогічним університетом імені В.  Короленка, вірю, що його гостями невдовзі стануть і мої любі колеги!
avatar
1
2 Admin • 16:35, 07.07.2016
Мрію, що наша гімназія матиме можливість співпрацювати з колегами з інших областей України!
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz